SMJEŠTAJ

 

Hoteli u Baški nude kvalitetan izbor smještajnih kapaciteta od 3 do 5 zvjezdica, a pružaju mogućnost savršenog odmora.
Smješteni su  uz  jedinstvenu, prelijepu daleko poznatu bašćansku šljunčanu plažu. Svojim  sadržajima nude  bogat izbor za svačiji ukus, te  luksuzni boravak u prelijepim apartmanima i sobama

Apartmani, sobe i vile u privatnom smještaju kategorizirani su od 3 do 5 zvjezdica.
Hoteli i apartmani nalaze se uz samo more, u blizini poznate bašćanske plaže, a svega nekoliko minuta od samog središta mjesta.

Za poslovne susrete u Baški se sve više razvija i kongresna ponuda. Prostori za održavanje kongresa, seminara, predavanja, sastanaka smješteni su u dvoranama Lavanda, Mirta i Menta sa imenima dobivenim po mediternskom bilju koje možete naći i u okolici . Dvorane su klimatizirane, opremljene vrhunskim tehničkim uređajima i pomagalima.

AC “Zablaće” je smješten uz “Velu plažu”, ima tri zvjezdice, nudi uređene parcele, sanitarne prostore, trgovine , ugostiteljske objekte i sportske sadržaje u blizini.

Naturistički kamp “Bunculuka” smješten je u obližnjoj romantičnoj uvali, okružen zelenilom mediteranske makije. Ima četiri zvjezdice, moderno je opremljen, ima trgovinu i restaurant (Bunculuka).

Informacije i rezervacije za privatni smještaj mogu se dobiti od ljubaznog osoblja turističkih agencija (telefonom, e mailom, poštom i faxom).